Jordi Cardoner i Òscar Camps han firmat l'acord de col·laboració (@FundacioFCB)
BARÇA

La Fundació Barça i Open Arms renoven el seu acord de col·laboració

L'objectiu del programa "Origen" és reforçar les capacitats, els coneixements i les habilitats de les comunitats d'origen

Actualitzat

La Fundació Barça i Open Arms han renovat aquest dilluns el seu acord de col·laboració que es va iniciar el 2016. La firma s'ha fet aquest matí, amb la presencia de Jordi Cardoner, vicepresident social de l'entitat blaugrana, i el director d'Open Arms, Òscar Camps. L'objectiu de l'acord és sensibilitzar sobre la problemàtica dels refugiats i migrants. En concret, aquest nou acord donarà suport al programa Origen d'Open Arms al Senegal. Amb aquest programa, "es reforçaran les capacitats, els coneixements i les habilitats de les comunitats d'origen, en especial la dels joves i poder contribuir al seu desenvolupament individual", tal com relata el comunicat blaugrana.

Jordi Cardoner ha apuntat que "és absolutament necessari donar suport a organitzacions així que salven milers de vides cada any". Òscar Camps ha remarcat la importància que una entitat de tal calibre els doni suport: "Com a català, com a culer i com a director, és un honor comptar amb el suport d'una entitat tan important com el Barça, a través de la seva fundació, en una problemàtica tan greu com la dels refugiats."

Anar al contingut