Barça

La fórmula de Leo Messi per renovar pel Barça

Segons ha pogut saber TV3, la primera trobada entre el president del FC Barcelona, Joan Laporta, i el pare del futbolista argentí va acabar amb bones sensacions

Xavi TorresActualitzat

La gran incògnita dels barcelonistes és saber si Leo Messi renovarà el seu contracte amb el Barça. I TV3 ha pogut saber els detalls de la primera trobada de Leo Messi amb el president Joan Laporta per establir les bases per seguir jugant amb la samarreta blaugrana. Ara falta veure si es podran complir aquestes condicions.

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i Jorge Messi, pare del futbolista, van dinar la setmana passada i van parlar del futur del capità del Barça. La trobada va evidenciar les bones intencions que hi ha hores d'ara a totes dues bandes per aconseguir la continuïtat blaugrana del futbolista.

Laporta no va fer cap oferta econòmica perquè fins a meitats del mes de maig no coneixerà el resultat de les quatre auditories que el club ha encarregat per saber la situació real de l'economia de l'entitat. Això sí, va demanar generositat al capità del Barça tenint en compte que les previsions no són gaire optimistes. Els Messi es van mostrar molt oberts davant la possibilitat de generar un contracte imaginatiu de llarga durada amb les següents tres etapes:

Dues temporades més al Camp Nou

  • Messi jugaria dues temporades més al Camp Nou amb la intenció d'arribar al 2022 en plena forma al Mundial de Qatar, la darrera oportunitat de portar a terme el seu vell somni de fer l'Argentina campiona del món.

Ambaixador del Barça als Estats Units

  • En la segona etapa, el crac compliria el desig d'allargar la seva carrera als Estats Units. A Messi li agradaria jugar a Miami, la franquícia que presideix David Beckham i on, a més, espera tornar a jugar amb Luis Suárez. Messi, a més, es convertiria en ambaixador del Barça amb l'objectiu de tancar alguns projectes estratègics per a la junta de Laporta.

Un càrrec en l'organigrama del Barça

  • Un cop acabada l'experiència als Estats Units, Messi tornaria al Barça per integrar-se en l'estructura esportiva del club.

 

 

Amb aquest pla, Leo Messi acceptaria reduir-se la fitxa fins al 50%, des de la propera temporada i fins al final de l'acord. Això permetria a Laporta mantenir de blaugrana el millor futbolista del món i mirar de fitxar un crac de futur, si pot ser, Erling Haaland. En aquesta línia, és de tothom conegut que Jorge Messi sempre ha negociat amb el Barcelona prioritzant un equip competitiu als diners.

Precisament, l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha parlat del futur de Leo Messi i ha deixat clar que "Messi no trobarà un millor hàbitat que a can Barça" en una entrevista a TV3 per a un programa especial que prepara el Departament d'Esports sobre el davanter argentí.

L'excapità del Barça Xavi Hernández també ha dit la seva des de Qatar i ha deixat clat que "molt malament ho ha hagut de fer el Barça perquè Messi no s'hagi sentit feliç".

S'esperen noves negociacions per mirar de tancar la desitjada renovació de Messi.

 

Mentrestant, el PSG ja hauria presentat la primera oferta a Leo Messi. Segons ha avançat el periodista Marcelo Bechler a TNT Sports Brasil, el club parisenc hauria ofert al crac argentí un contracte de dues temporades més una tercera d'opcional.

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut