Nasser al-Khelaïfi vol fitxar Ousmane Dembélé
Nasser al-Khelaïfi vol fitxar Ousmane Dembélé (Reuters)
Futbol internacional

La Fiscalia suïssa demana 28 mesos de presó per al president del PSG, Nasser al-Khelaïfi

El màxim dirigent del club francès està acusat d'uns suposats suborns per obtenir la concessió dels drets televisius dels mundials de futbol del 2026 i el 2030 i també de la Copa Confederacions

Redacció Esport3Actualitzat

La Fiscalia suïssa ha demanat 28 mesos de presó per al president del PSG, Nasser al-Khelaïfi, segons avança l'agència suïssa Keystone ATN. El màxim dirigent del club francès està acusat d'uns suposats suborns per obtenir la concessió dels drets televisius dels mundials de futbol del 2026 i el 2030 i també de la Copa Confederacions.

Al president del PSG se'l jutja des del 14 de setembre juntament amb el francès Jérôme Valcke, exsecretari general de la FIFA, i una tercera persona, el nom de la qual no ha estat comunicat. Aquestes tres persones estan acusades de gestió deslleial i instigació a la gestió deslleial, falsificació de documents i corrupció passiva.

Segons la justícia suïssa, Al-Khelaïfi, que també és el propietari del gegant televisiu Bein Sports, hauria acordat beneficis per a Valcke a canvi dels drets televisius dels mundials de futbol del 2026 i 2030. Braç dret de l'expresident de la FIFA Joseph Blatter, Valcke hauria rebut a canvi l'ús d'una propietat de luxe a Sardenya (Itàlia).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut