Reobert el cas d'injúries i calúmnies de Bartomeu a Jaume Roures
Josep Maria Bartomeu en una imatge d'arxiu com a president del Barça
Barça

La Fiscalia obre una investigació per la denúncia del Barça contra Bartomeu

El Servei de Delictes Econòmics revisarà operacions efectuades durant el mandat de Bartomeu per determinar si hi ha o no delicte

Actualitzat

La Fiscalia de Barcelona ha obert diligències arran de la denúncia presentada pel Futbol Club Barcelona contra l'expresident de l'entitat Josep Maria Bartomeu. Les investigacions se centren, entre d'altres irregularitats, en els presumptes pagaments de comissions pels fitxatges de futbolistes, possibles pagaments excessius a advocats, possibles irregularitats en l'Espai Barça o presumpte fraccionament de pagaments.

El Servei de Delictes Econòmics de la Fiscalia de Barcelona es farà càrrec de la investigació per delimitar si s'ha comès o no algun delicte.

.Dimarts que ve, 1 de febrer, el club presentarà públicament els resultats del treball d'investigació "forensic", iniciat com a conseqüència de la "due diligence". La presentació es farà a l'Auditori 1899 a les 11.00 i anirà a càrrec de l'actual president del Barça, Joan Laporta.

Josep Maria Bartomeu va assegurar en el programa Onze d'Esport3 que està tranquil sobre les possibles acusacions que tinguin contra ell o la seva junta.

 

En el seu pas pel programa d'Esport3 "Vaques sagrades", Bartomeu va deixar clar que cap membre de la seva junta va posar mà a la caixa.

 

 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut