Futbol

La Fiscalia de Madrid investiga si Diego Costa va defraudar més d'un milió d'euros el 2014

Segons ha avançat aquest dimecres el diari El Mundo i han confirmat a EFE fonts fiscals, Hisenda va presentar fa deu dies una denúncia per delicte fiscal contra el davanter hispanobrasiler de l'Atlètic de Madrid
Actualitzat

Diego Costa, en una imatge d'arxiu (EFE)

La Fiscalia de Madrid ha obert diligències per investigar la denúncia que Hisenda ha obert al davanter de l'Atlètic de Madrid Diego Costa per haver defraudat més d'un milió d'euros a Hisenda corresponents a l'exercici del 2014.

Segons ha avançat aquest dimecres el diari El Mundo i han confirmat a EFE fonts fiscals, Hisenda va presentar fa deu dies una denúncia per delicte fiscal contra el davanter hispanobrasiler davant la Fiscalia de Delictes Econòmics de Madrid, que va obrir diligències. Ara la Fiscalia estudia aquesta denúncia i decidirà si formula una querella contra el jugador de l'Atlètic, segons han indicat les mateixes fonts.
 
El Mundo afirma que Hisenda atribueix a Costa un frau d'1.117.272 euros durant l'exercici 2014, quan va fitxar pel Chelsea anglès des del club "colchonero", i que la quantitat que li exigia al principi eren 2.306.000 euros, però que Hisenda la va rebaixar i va retirar l'acusació en un altre dels exercicis investigats, el del 2013.

NOTÍCIES RELACIONADES