El Barça d'handbol té molts números de tornar a la "final four" de Colònia, que es jugarà durant les vacances de Nadal (@FCBhandbol)
Handbol

La Final Four de la Champions d'handbol es disputarà al desembre del 2020

L'EHF confirma Colònia com a seu de la final a 4, però l'endarrereix fins al 28 i el 29 de desembre

Actualitzat

L'European Handball Federation (EHF) ha fet públic aquest dijous que la "final four" de la Champions d'handbol es disputarà finalment al pavelló Lanxess Arena de Colònia els dies 28 i 29 de desembre. L'anunci arriba l'endemà que el govern alemany prohibís els actes esportius fins al 31 d'agost a causa del coronavirus.

Inicialment prevista per al cap de setmana del 30 i 31 de maig, la "final four" ja va ser ajornada en primera instància el 22 i 23 d'agost abans d'haver-se de posposar per segona vegada.

El Barça, primer classificat del seu grup a la fase regular, estava a l'espera de participar en els quarts de final de la competició. El Comitè Executiu de l'EHF del 24 d'abril servirà per determinar com es resol la resta de la competició fins arribar a la "final four". Un criteri que es podria fer servir és que els dos primers de cada grup de la fase regular passin directament a la final a quatre. En aquest cas els classificats serien Barça, PSG, Kiel i Veszprem.

Anar al contingut