Els jugadors del Barça Lassa, celebrant el pas a la final de la Lliga
Futbol sala

La final de la Lliga entre el Barça Lassa i el Pozo Múrcia ja té horaris

L'equip blaugrana buscarà recuperar el tron de la Lliga en una sèrie al millor de cinc partits contra el Pozo Múrcia, amb el factor pista a favor

Actualitzat

El Barça Lassa es va plantar a la final de la Lliga de futbol sala (LNFS) després de superar el Palma Futsal en una agònica sèrie de semifinals que es va resoldre a la tanda de penals. A l'equip d'Andreu Plaza li toca ara mesurar les seves forces amb el Pozo Múrcia, en una final que es jugarà al millor de cinc partits. Tota la sèrie s'oferirà en directe pel canal Esport3.

El primer partit es jugarà al Palau Blaugrana dissabte, 8 de juny, a partir de les 13.15 i la pista del Barça repetirà el dimarts 11 a les 21.00.

La sèrie es desplaçarà a Múrcia per al tercer partit, que es jugarà el dissabte 15 de juny, a partir de les 13.15 un altre cop.

En cas que fos necessari, el quart partit també es jugarà al Palau d'Esports de Múrcia, el dilluns 17 de juny a partir de les 21.00.

I finalment, si calgués arribar al cinquè partit per resoldre el títol, la sèrie tornarà al Palau Blaugrana, que acollirà el matx definitiu el dissabte 22 de juny, a partir de les 21.00.  

Anar al contingut