Final de gran nivell la que s'espera avui a Terrassa (RFEN)
waterpolo

El CN Sabadell, campió de la Copa de la Reina en derrotar el CN Mataró (8-6)

CN Mataró i CN Sabadell s'enfronten aquest migdia a la gran final

CN Mataró i CN Sabadell s'enfronten avui a la final de la Copa de la Reina de waterpolo després que ahir es desfessin dels seus rivals a semis.

El Sabadell ha estat el primer a marcar, després de dues exclusions del Mataró. Bea Ortiz ha aconseguit el seu vuitè gol en la Copa amb l'1 a 0, i poc després ha sumat el segon, deixant clar que aquesta competició l'ha inspirat de cara a porteria. La resposta de Cristina Nogué no ha trigat ni mig minut, posant el 2 a 1 al final del primer quart.

L'emoció ha pujat molts enters quan Van de Kraats ha llançat un penal, que era l'empat a 2, i molt seguit ha arribat el 2 a 3 del Mataró, gràcies a Vivian Sevenich. Superioritat i també nervis. Groga a Dani Ballart. Però encara un altre gol abans del descans. El 2 a 4 de Keszthelyi Nagy

El 3 a 4 del Sabadell, d'Irene Gonzalez, ha necessitat la intervenció del VAR i ha estat la primera pedra de la remuntada del Sabadell, amb un parcial de 4 a 0.  Elena Ruiz, novament Bea Ortiz i Maica Garcia han donat la volta al marcador, fins al 6 a 4.

Emmig de contínues reclamacions ha arribat l'últim període, amb un primer gol de Silvia Avegno. El Mataró s'acostava, però el Sabadell, conscient del moment tan delicat, ha posat distància: 7 a 5 d'Elena Ruiz. Un gol de Van de Kraats ha donat l'última emoció a la final, que poc després ha sentenciat Van der Sloot amb el 8 a 6, que els dona la divuitena copa.