Ducati podrà seguir utilitzant la peça aerodinàmica a la part posterior de la moto (@MotoGP)
MotoGP

La FIM dona la raó a Ducati i confirma el triomf d'Andrea Dovizioso al GP de Qatar

El Tribunal d'Apel·lació ha rebutjat el recurs presentat per quatre equips contra la marca italiana per l'ús d'una peça aerodinàmica a la part posterior de la moto

Actualitzat

El Tribunal d'Apel·lació de la Federació Internacional de Motociclisme ha donat la raó a Ducati i ha tombat el recurs presentat per quatre equips contra la marca italiana per l'ús d'una peça aerodinàmica en la part posterior de la moto. Amb aquesta resolució, la FIM ha confirmat la victòria d'Andrea Dovizioso en el primer gran premi de la temporada, a Qatar.

Després de la cursa, Suzuki, Aprilia, Honda i KTM van presentar una reclamació al considerar que el deflector posterior de la Ducati de Dovizioso era il·legal, però el tribunal ha rebutjat les acusacions per presumptes irregularitats i ha refermat que l'equip italià podrà seguir utiltizant aquesta controvertida peça en el pròxim Gran Premi de l'Argentina, que es disputarà aquest cap de setmana al circuit Termas de Río Hondo.

Les escuderies demandants tenen ara un termini màxim de cinc dies per presentar les seves al·legacions al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) de Lausana.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut