Messi nominat al Premi The Best aquest any
Futbol

La FIFA revela els candidats al Premi The Best

Els guanyadors se sabran en una cerimònia el 17 de desembre

Redacció Esport3Actualitzat

Dos grups d'experts, un per a futbol femení i un altre per futbol masculí, han seleccionat els candidats per a cada categoria.

En la categoria masculina destaca una vegada més la presència de Leo Messi, vigent guanyador del trofeu, així com Cristiano Ronaldo. Aquest any, cap dels dos són favorits després de més d'una dècada en totes les travesses. Neymar torna a la llista de finalistes després de la seva absència l'any passat. L'exjugador del Barça Thiago Alcántara veu premiada la seva temporada al Bayern i també és candidat al premi. També és finalista Sergio Ramos i un dels favorits, Robert Lewandowski. La llista de candidats la completen De Bruyne, Mané, Mbappé, Salah i Van Dijk.

Entre els candidats al millor porter destaquen dues estrelles de la Lliga espanyola: el porter del Reial Madrid, Thibaut Courtois, i el de l'Atlètic de Madrid, Jan Oblak.

En categoria femenina destaca la presència de Jennifer Hermoso, del Barça. La blaugrana Caroline Graham Hansen també optarà al premi.

El tècnic del Barça Lluís Cortés aspira al guardó al millor entrenador de futbol femení i Julen Lopetegui a la categoria masculina, en una llista de finalistes on també hi figura Zinedine Zidane.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut