Futbol

La FIFA no permet canvis al calendari de la Lliga i el Sevilla-Barça es jugarà el 20 de maig

La suspensió del Sevilla-Barça de diumenge passat no farà endarrerir les últimes jornades de Lliga. La FIFA ha denegat l'autorització perquè el campionat espanyol acabi el 20 de maig. La intenció inicial era que dimecres que ve es jugués el partit del Sánchez Pizjuán i la resta de jornades s'endarrerissin. Finalment, però, dimecres que ve hi haurà jornada de Lliga, la 36. Les dues següents seguiran el calendari inicialment previst. I el 20 de maig, excepcionalment, es tancarà el campionat amb el Sevilla-Barça ajornat.

Actualitzat

La suspensió del Sevilla-Barça ha portat molts maldecaps a la Federació Espanyola i la Lliga Professional, i ha tornat a posar en evidència que és molt difícil disputar una lliga de 20 equips en l'actual calendari. La FIFA no ha permès allargar la temporada fins al 20 de maig per no perjudicar les seleccions que jugaran el Mundial. Per tant, dimecres que ve s'haurà de disputar la 36a jornada com estava previst, amb el Celta-Barça i l'Espanyol-Deportivo.

El cap de setmana que ve hi haurà la jornada 37, amb el derbi Barça-Espanyol. El dimecres 10 es jugarà la final de la UEFA, entre el Sevilla i el Middlesbrough, i el 14 de maig es farà l'última jornada de Lliga, amb l'Athletic-Barça i l'Espanyol-Reial Societat. Després quedarà la final de la Champions, Barça-Arsenal, i el dia 20 excepcionalment s'ha autoritzat el partit Sevilla-Barça, això sí, sense els jugadors internacionals.

Els equips que lluiten amb el Sevilla per una plaça a la UEFA de l'any que ve se senten perjudicats. Difícilment hi haurà més canvis, ja que el calendari no permet altres solucions sense contradir la norma de la FIFA.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut