Futbol

La FIFA diu que les eleccions a la presidència tindran lloc malgrat les detencions

Les detencions de sis dirigents de la FIFA dos dies abans de les eleccions a la presidència de l'organisme futbolístic no alteren el programa

Actualitzat

El director de comunicació de la FIFA, Walter de Gregorio, ha ofert una roda de premsa per explicar la posició del màxim organisme futbolístic en relació amb la detenció de sis dels seus membres, acusats de frau i de blanqueig de diners.

De Gregorio ha comentat que la FIFA "ha col·laborat en tots els aspectes que la justícia ens ha demanat" i que l'organisme futbolístic és el principal interessat en què no hi hagi ni una ombra de dubte sobre la transparència del seu funcionament. El director de comunicació de la FIFA no ha volgut pronunciar-se sobre el comportament de les sis persones detingudes. "És un moment molt difícil per a nosaltres, però era necessari, sens dubte".

La roda de premsa de De Gregorio tampoc ha respost als interrogants que planegen ara mateix sobre la celebració dels dos pròxims mundials, a Rússia el 2018 i al Qatar el 2022, per les sospites de corrupció en l'adjudicació de les seus. "No es planteja cap canvi", ha dit el portaveu de la FIFA.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut