Gianni Infantino i Arsène Wenger, somrients després de l'acord (@FIFAcom)
Futbol internacional

La FIFA anuncia el fitxatge d'Arsène Wenger com a director de Desenvolupament Mundial

L'organisme presidit per Gianni Infantino ha anunciat la incorporació del tècnic francès, que queda descartat per agafar les regnes del Bayern de Munic

Actualitzat

La FIFA ha anunciat aquest dimecres el fitxatge de l'entrenador francès Arsène Wenger com a nou director de Desenvolupament Mundial de Futbol per supervisar i dirigir el creixement i l'evolució d'aquest esport al món. A través d'un comunicat oficial, l'organisme presidit per Gianni Infantino ha afegit que l'antic tècnic de l'Arsenal serà també el responsable de "tots aquells assumptes de caràcter tècnic" en qualitat d'integrant dels panells consultius futbolístic i tècnic en la revisió i la presa de decisions dels possibles canvis en les regles de joc.
 
A més, la FIFA també ha recordat que Wenger exercirà les seves noves funcions en qualitat de president del Grup d'Estudi Tècnic de la FIFA, que fa anàlisis tècniques dels tornejos del màxim organisme futbolístic des del 1996. Així mateix, la FIFA ha destacat l'"espectacular" trajectòria d'Arsène Wenger com a tècnic, i, per això, "farà especial èmfasi en la formació d'entrenadors".

Amb aquesta incorporació a la FIFA, Wenger queda descartat per agafar les regnes del Bayern de Munic com a substitut de Nico Kovac, que va ser destituït pels mals resultats del conjunt bavarès.

Anar al contingut