La FIFA i totes les Confederacions continentals s'oposen a una Superlliga de clubs tancada
FUTBOL

La FIFA amenaça: no a la Superlliga

La Federació Internacional de Futbol alerta que, de dur-se a terme, la nova competició no seria reconeguda pel màxim organisme futbolístic a nivell mundial

Redacció Esport3Actualitzat

Contundent comunicat de la Federació Internacional de Futbol en relació als rumors que parlen d'una possible Superlliga europea de cara al futbol. La FIFA alerta que no reconeixeria aquesta competició i que tampoc ho faria la UEFA. Amenaça, a més, que qualsevol club o jugador implicat en la competició no podria participar en cap altra competició organitzada per la FIFA o per la confederació corresponent.

Diversos clubs han estat relacionats amb la nova competició. També el Barça. De fet, Josep Maria Bartomeu va dir abans de dimitir que la seva junta havia aprovat els requeriments per formar-ne part i en destacava els avantatges econòmics que suposaria. També Florentino Pérez està d'acord en una idea que considera revolucionària i molt beneficiosa per als clubs. Juventus, Milan, Inter, Bayern o PSG també s'havien mostrat partidaris d'intentar posar en marxa la nova Superlliga. El text està signat pels presidents de les sis confederacions del futbol mundial.

 

 

 

 

 

Anar al contingut