El calendari de les competicions internacionals de bàsquet segueix patint modificacions
S'acaba la temporada pel bàsquet federat
Bàsquet

La FIBA trasllada l'Eurobasket masculí el 2022 i manté el femení

El campionat masculí s'ha traslladat exactament als dies 1 al 18 del mes de setembre del 2022, que estava lliure de competicions continentals

EFEActualitzat

La FIBA ​​ha decidit aquest dijous traslladar al 2022 l'Eurobasket masculí previst per a l'any que ve a Alemanya, la República Txeca, Geòrgia i Itàlia i mantenir les dates del torneig femení, del 17 al 27 de juny del 2021, coorganitzat per la federacions espanyola i francesa amb una de les seves seus a València.
  
L'organització presidida per Horaci Muratore segueix amb la seva reestructuració del calendari de competicions, trastocat per l'ajornament dels Jocs Olímpics que havien de disputar-se a Tòquio aquest estiu i que finalment es van ajornar un any per culpa de la crisi generada pel coronavirus.
  
L'Eurobasket s'ha traslladat exactament als dies 1 al 18 del mes de setembre del 2022, que estava lliure de competicions continentals. La modificació de la data del torneig masculí inclou també la de la 'finestra' prevista per al setembre del 2022, que es disputarà a finals del mes d'agost, dins de la fase de preparació per al campionat continental.

  
Així mateix, segons ha informat la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) a través d'un comunicat, els quatre torneigs preolímpics masculins, que havien de disputar-se aquest mes de juny a Sèrbia, Lituània, Croàcia i el Canadà amb un total de 24 països en competició, s'han fixat finalment per als dies compresos entre el 22 de juny i el 4 juliol, pendents de confirmació per part del COI.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut