Sebastien Vettel amb el seu cap a Ferrari, Maurizio Arrivabene (EFE)
Sebastien Vettel amb el seu cap a Ferrari, Maurizio Arrivabene (EFE)
Fórmula 1

La FIA no imposa cap càstig addicional a Vettel per la seva topada voluntària amb Hamilton a Bakú

El pilot de Ferrari ha assumit les culpes i la FIA ha decidit no endurir el càstig que ja va rebre al Gran Premi de l'Azerbaidjan per provocar un xoc amb el cotxe del seu rival

Actualitzat

La FIA, després de la seva reunió d'aquest dilluns per analitzar l'incident de cursa al GP de l'Azerbaidjan entre Sébastien Vettel (Ferrari) i Lewis Hamilton (Mercedes), ha decidit no imposar cap càstig addicional al pilot alemany més enllà de la parada a boxes de 10 segons i els 3 punts de penalització a la seva llicència (ara en suma 9, a 3 de la suspensió per un gran premi) amb què els comissaris el van sancionar el mateix dia a Bakú. Amb el cotxe de seguretat en pista, Hamilton, que liderava la cursa, va frenar bruscament. Vettel, que el seguia, va topar amb ell i va fer malbé elements del frontal del seu cotxe. Enutjat, es va posar en paral·lel al britànic i li va donar una topada lateral.

Aquest dilluns, Vettel i el cap de Ferrari, Maurizio Arrivabene, s'han reunit amb el president de la FIA, l'exferrarista Jean Todt. La Federació Internacional explica en un comunicat que el pilot alemany ha assumit la plena responsabilitat dels seus actes, s'ha disculpat i amb el seu compromís de dedicar part del seu temps a ajudar joves pilots s'ha optat per no imposar-li més sancions. Una decisió que ben segur no agradarà un Hamilton que al mateix circuit de Bakú ja va expressar el seu descontentament pensant que el seu rival n'havia sortit ben parat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut