JOCS OLÍMPICS

La festa de Doncic a la vila olímpica després de l'exhibició a la pista

La jugadora de la selecció espanyola de bàsquet que va publicar els vídeos de l'escandalosa nit demana perdó

Actualitzat

La vila olímpica està, en teoria, més limitada que mai per evitar els contagis entre els esportistes. Tots els seus habitants tenen prohibit fer festes o compartir les seves estones lliures sense guardar les mesures de seguretat sanitàries obligatòries, de manera que les imatges que ha mostrat la jugadora de bàsquet espanyola Cristina Ouviña poden costar molt car als seus protagonistes.

Luka Doncic havia anotat 48 punts al matí en la victòria contra l'Argentina i a la tarda ho va voler celebrar.

La jugadora gallega va compartir en els seus stories d'Instagram diverses imatges de Zoran Dragic, Luka Doncic i altres jugadors d'Eslovènia en una sala on se'ls veu parlant i jugant al pòquer, acompanyats per begudes alcohòliques i fins a una pipa.

 

 

Quan aquestes escenes van començar a circular, la jugadora del València Basket va esborrar les seves stories, però ja era tard.

L'absència absoluta de cura pel que fa als contagis ha generat molta polèmica, i fins i tot ja s'està parlant d'una possible sanció que pot acabar en l'expulsió dels que han participat en aquesta festa.

Demana perdó

Ouviña ha penjat una carta a Instagram en què es llegeix:

 

"M'agradaria demanar disculpes als que s'hagin pogut sentir molestos amb les imatges que vaig publicar en les meves xarxes socials".

 

La jugadora desitja disculpar-se "especialment" davant "els membres de la delegació d'Eslovènia".

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut