Pjanic no seguirà al Besiktas i tornarà al Barça
Pjanic, amb la samarreta del Barça, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

La Federació italiana investiga l'intercanvi Arthur-Pjanic per possibles irregularitats

Les autoritats del futbol italià posen la lupa en nombroses operacions realitzades els últims anys amb valors inusualment elevats dels jugadors

La fiscalia de la Federació Italiana (Federacalcio) s'ha decidit a investigar nombroses operacions futbolístiques dels últims anys en què als jugadors implicats se'ls havia adjudicat uns valors econòmics insusualment elevats, segons informa "La Gazzetta dello Sport". L'intercanvi entre Barça i Juventus amb Miralem Pjanic viatjant de Torí a Barcelona i Arthur Melo fent el camí invers, l'estiu del 2019, és el cas més destacat, però no l'únic.

Dels 62 moviments investigats, en 42 hi està implicat de manera directa o indirecta la Juventus, que seria el club més assenyalat. Una altra gran operació que investiga l'ens federatiu és el fitxatge de Victor Osimhen pel Nàpols procedent del Lilla francès i xifrat en 70 milions d'euros, a més de Karnezis (valorat en 4 milions) i Manzi (7). La Federació sospita que els clubs apugen els preus a conveniència per crear plusvàlues fictícies i esquivar el fair-play financer.  

   

 

Anar al contingut