L'examen de Luis Suárez a Perusa està sent investigat per la Fiscalia
Futbol

La Federació Italiana de Futbol obre una investigació sobre l'examen de Luis Suárez

Segons les primeres investigacions, el futbolista uruguaià podria haver tingut ajuda per aprovar l'examen i fins i tot podria haver estat puntuat abans de respondre a les preguntes, segons un comunicat de la Fiscalia de Perusa

Redacció Esport3Actualitzat
La Fiscalia de la Federació Italiana de Futbol (FIGC) ha obert una investigació sobre el presumpte frau en l'examen d'italià que va fer el futbolista uruguaià del Barça Luis Suárez a Perusa per obtenir la nacionalitat italiana, després que aquest dimarts es conegués que la Justícia estava també investigant el cas. El cap de la fiscalia de la FIGC, Giuseppe Chine, ha sol·licitat el sumari de la investigació als responsables, segons informen els mitjans de comunicació italians.
 
La investigació l'estan fent la Guardia di Finanza i la Fiscalia de Perusa i, segons les primeres investigacions, Suárez podria haver rebut ajuda per aprovar l'examen i fins i tot podria haver estat puntuat abans de respondre a les preguntes, segons un comunicat de la Fiscalia de Perusa.
 
L'examen el va fer la Universitat per a Estrangers de Perusa i per ara estan sent investigats la rector,a Giuliana Grego Bolli; el director, Simone Olivieri; els professors Lorenzo Rocca i Stefania Spina, i la treballadora Cinzia Camagna, però no el jugador uruguaià ni cap responsable de la Juventus.
 
Els diaris italians publiquen aquest dimecres que entre les escoltes telefòniques hi ha  una conversa en la qual l'advocada de la Juventus, Maria Turco, promet al director general Olivieri abans de l'examen de Suárez que es posarien en contacte més vegades amb la universitat. L'advocat del rector de la Universitat, David Brunello, ha assegurat en una entrevista publicada al diari "La Stampa" que "l'examen de Luis Suárez es va fer amb regularitat i sense cap favoritisme".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut