Gabriele Gravina, president de la Federació Italiana de Futbol, ha amenaçat la Juve amb l'expulsió de la Serie A
Futbol

La Federació Italiana amenaça d'expulsar la Juventus si no es desdiu de la Superlliga

"Si en el moment d'inscriure's a la pròxima Lliga no ha renunciat a la Superlliga, la Juve n'estarà exclosa", diu el president de la Federació, Gabriele Gravina

Redacció Esport3Actualitzat

La Juventus és, juntament amb el Reial Madrid i el Barça, un dels 3 equips impulsors de la Superlliga europea que encara no ha renunciat a fer una competició que prengui el lloc o relegui a un segon pla les competicions de la UEFA. Però l'oposició i l'amenaça de sancions no parteixen només del màxim organisme europeu. En el cas de la Juve, ha estat el president de la Federació Italiana, Gabriele Gravina, qui ha amenaçat de no inscriure el club torinès a la Serie A la pròxima temporada:

"Si en el moment d'inscriure's en la nova temporada de la Serie A no s'ha retirat de la Superlliga, la Juve n'estaria exclosa. Hi ha una norma molt precisa i clara, i es reflecteix als estatuts del CONI (Comitè Olímpic Italià) i les federacions. Si la Juventus no accepta el principi, ho sento, però en quedaria descartada."

La Juventus és l'equip que més títols històricament ha guanyat a Itàlia, amb 34 "scudettos", i passa per ser el club amb més pes específic a les institucions esportives. Malgrat això, les autoritats semblen inflexibles. L'equip "bianconero" tampoc està passant per un bon moment en l'aspecte esportiu.    

 

ARXIVAT A:
Superlliga
Anar al contingut