Voleibol

La Federació inicia els tràmits perquè la nena amb síndrome de Down pugui jugar la Copa d'Espanya

El president de la Federació Espanyola de Voleibol, Agustín Martin Campos, proposarà l'acceptació de la inscripció de la Laia a aquest cap de setmana a la comissió executiva de la Federació i demanarà de retruc també l'amplicació del termini d'inscripcions, que s'acabava el 20 de novembre

Actualitzat

La lluita de la Laia, jugadora de vòlei femení amb síndrome de Down del Club Voleibol Esplugues, ha tingut la seva recompensa. El president de la Federació Espanyola de Voleibol, Agustín Martin Campos, proposarà l'acceptació de la inscripció de la Laia a aquest cap de setmana a la comissió executiva de la Federació i demanarà de retruc també l'amplicació del termini d'inscripcions, que s'acabava el 20 de novembre.

Aquesta ampliació es deu perquè la comissió delegada de la Federació, que és qui ha de ratificar la decisió de la comissió executiva i validar definitivament la inscripció de la Laia, no es reunirà fins al 23 de novembre.   

La Federació Espanyola no deixa jugar la Laia el campionat infantil de la Copa d'Espanya perquè té un any més que la resta de companyes. El club i la família no entenen que en molts àmbits s'hagués avançat en la inclusió i, en canvi, en la normativa esportiva, no.

A les xarxes s'ha inicat des de fa dies la campanya LAIAjuga per denunciar aquesta prohibició de la Federació Espanyola.



 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut