Partit Barça-Girona
Partit Barça-Girona de la temporada passada
Futbol

La Federació Espanyola veta el partit Girona-Barça a Miami amb una carta a La Liga

La Federació Espanyola ha enviat una carta a la FIFA comunicant que, ara per ara, no té intenció d'autoritzar el partit als Estats Units

Actualitzat

El Girona-Barça del pròxim gener no es jugarà a Miami. Fonts de la Federació Espanyola han confirmat a TV3 que l'entitat es nega que el duel es disputi als Estats Units, cosa que fa inviable la intenció de la Lliga. 

La Federació Espanyola de Futbol  es mostra totalment en contra que el partit es disputi en aquelles terres. De fet, el Girona ha rebut la carta de resposta de la Federació espanyola respecte al partit de Miami. Segons el Girona FC, en cap moment es denega l'autorització per disputar el partit sinó que es demana més informació. La Federació explícita que no pot donar una resposta fins que no rebi la documentació que ha solicitat a la Liga

Mentrestant, el Barça no vol fer cap comentari sobre aquesta decisió perquè no ha tingut mai la confirmació oficial que aquest partit es disputés i tampoc ha rebut cap notificació oficial de la Federació Espanyola al respecte. 

Aquest dijous hi ha haver una altra reunió entre la Lliga de Futbol Professional i el Sindicat de Futbolistes per parlar del controvertit partit de Lliga als Estats Units. La reunió va confirmar que per part de l'AFE l'acord és inviable.

El partit a Miami va ser font de discòrdia des del primer moment: 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut