FUTBOL

La Federació Espanyola reitera que no té competències de seguretat del Barça-Madrid

L'ens federatiu aplicarà la reglamentació vigent si hi hagués situacions de força major o circumstàncies en què fos necessària l'aplicació de la disciplina esportiva

Actualitzat

La Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat en relació a la seguretat del partit de dimecres que ve entre el Barça i el Madrid i ha reiterat que no en té competències ni dins ni fora del Camp Nou.

En relació amb el partit del pròxim dia 18 de desembre al Camp Nou entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, la RFEF manifesta que, exactament igual que en totes les trobades de les competicions oficials i a l'tractar-se d'un espectacle públic, no té cap tipus de competència en matèria de seguretat.

La RFEF s'aplicarà la reglamentació vigent tant abans com durant i després del partit si es produïssin situacions de força major o circumstàncies en què fos necessària l'aplicació de la disciplina esportiva.

De la mateixa manera, com és habitual, la RFEF es troba en contacte amb les forces de seguretat per coordinar l'arribada de l'equip arbitral a les instal·lacions de Camp Nou segons els protocols establerts.

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut