Natació sincronitzada

La Federació Espanyola de Natació justifica la destitució d'Anna Tarrés a través d'un comunicat web

La Federació Espanyola de Natació justifica, a través d'un comunicat via web, la destitució d'Anna Tarrés. En el comunicat s'especifica que les raons són estrictament professionals i de política esportiva.

Actualitzat
La Federació Espanyola de Natació justifica, a través d'un comunicat via web, la destitució d'Anna Tarrés. En el comunicat s'especifica que les raons són estrictament professionals i de política esportiva, i acaba agraint a l'entrenadora catalana la seva aportació a la natació sincronitzada espanyola. La Federació Espanyola també explica que no ha pres cap decisió sobre el seu relleu als Jocs de Rio de Janeiro del 2016. Tarrés va explicar a Televisió de Catalunya que dijous va rebre una trucada del president de la Federació, Fernando Carpena, en què li va manifestar que la Federació havia traçat un nou full de ruta, en les línies del qual ella no entrava.

Aquest és el primer comunicat conjunt de la RFEN, quan alguns rumors apuntaven que la destitució de Tarrés podria ser una decisió unilateral del president,  A més, es fa pública després d'agunes veus crítiques d'exnedadores com Paola Tirados, que en una carta publicada al seu lloc web personal a l'abril, abans dels Jocs de Londres, acusava Anna Tarés d'humiliar les nedadores, i fins i tot parlava de positius d'orina amagats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut