Fahd al-Mirdasi, en una imatge d'arxiu
Futbol internacional

La Federació de l'Aràbia Saudita suspèn de per vida l'àrbitre que havia d'anar al Mundial de Rússia per acceptar suborns

Fahd al-Mirdasi havia estat designat per la FIFA per representar el país a la màxima cita del futbol internacional per seleccions

Actualitzat

La Federació de Futbol de l'Aràbia Saudita ha suspès de per vida l'àrbitre que la FIFA havia escollit per representar el país en el Mundial de Rússia 2018 que comença a finals del mes de juny.

La màxima autoritat futbolística del país acusa el col·legiat Fahd al-Mirdasi d'haver sol·licitat un suborn per afavorir un equip abans de xiular un partit i per aquest motiu ha decidit apartar-lo dels terrenys de joc saudites i, a més, ha demanat que també quedi exclòs de qualsevol competició internacional amb efectes immediats.

L'origen de la polèmica comença quan el president de l'Ittihad denuncia que Al-Mirdasi va demanar diners a canvi de prendre decisions que facilitessin el títol de la Copa del Rei al club davant de l'Al-Faisaly. La Federació va substituir l'àrbitre poques hores abans de l'enfrontament, que va acabar guanyant, per mèrits propis, l'Ittihad per 3 a 1.

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut