Futbol

La Federació Catalana proposa que l'amistós Catalunya-EUA es jugui l'11 d'octubre

Davant la negativa d'Ángel María Villar de donar permís a Catalunya per jugar l'amistós del 14 d'octubre contra els Estats Units, des de la Federació Catalana de Futbol s'ha proposat una nova data per a la celebració del partit, en concret el dijous 11 d'octubre, segons informa Catalunya Ràdio. El president de la Federació Espanyola ja té aquesta proposta sobre la taula, que no és data FIFA i que als Estats Units també li va bé.

Actualitzat

La proposta de la Federació Catalana arriba perquè Villar es nega en rodó que el Catalunya - Estats Units es jugui en una data FIFA, data FIFA n'és el 13 i el 14 d'octubre, dissabte i diumenge. Dinamarca i Espanya juguen el 13 d'octubre.

Villar té ara mateix sobre la taula aquesta nova proposta: Catalunya - Estats Units dijous 11 d'octubre. El president de la Federació Espanyola ha rebut moltes pressions perquè acabi reconsiderant la seva postura i aquesta via que s'obre ara, aquesta opció, li permetria donar una sortida a la seva decisió inicial del no al Catalunya - Estats Units el 14 d'octubre en data FIFA. Ell tindria l'orgull intacte i podria argumentar que aquesta nova opció, com que no és data oficial, sí que la pot autoritzar.

La Federació de Futbol dels Estats Units s'avindria a jugar l'11 d'octubre perquè ha de jugar la setmana que ve contra Suïssa i, a més, vol fer un petit "stage" a Barcelona d'una setmana.

Anar al contingut