Futbol

Les principals federacions esportives catalanes suspenen l'activitat "en solidaritat amb els condemnats"

Les federacions de futbol i bàsquet se solidaritzen amb els condemnats i les seves famílies i suspèn els partits que s'havien de jugar aquest dilluns

Actualitzat

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha reaccionat a la sentència als líders polítics i activistes catalans suspenent totes les seves activitats de manera immediata. La FCF adopta aquesta mesura "en solidaritat amb els polítics i actors socials catalans condemnats i les seves famílies".

D'aquesta manera queden suspesos tots els partits de futbol i futbol sala que s'havien de jugar aquest dilluns, en previsió de les complicacions de trànsit que es poden produir i "prioritzant la seguretat de tothom".

També ho ha fet la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) i les seves representacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona, que romandran tancades aquest dilluns 14 d'octubre i "suspenen totes les seves activitats programes a causa dels fets coneguts avui en relació a la situació que viu Catalunya":

La Federació Catalana de Patinatge també ha decidit "aturar tota l'activitat federativa":

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya també han condemnat la Sentència del Tribunal Suprem:

La Federació catalana de Motociclisme també ha mostrat el seu "desacord" amb la sentència:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut