Futbol

La Federació Catalana de Futbol dona suport a l'aturada general del 3 d'octubre

Després de la crida feta per la FCF, el FC Barcelona, el Girona, el Nàstic de Tarragona, el Reus CF i altres clubs han donat el seu suport a l'aturada general en protesta contra la repressió policial a Catalunya

Actualitzat

La Federació Catalana de Futbol dona suport a l'aturada general del 3 d'ocubre. La Federació ha emès un comunicat en què informa que se suma a l'aturada de país programada per aquest dimarts, per la Taula de la Democràcia, en rebuig a la violència policial viscuda ahir a Catalunya. La Taula està integrada, entre d'altres, per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Així doncs, la seu central i totes les delegacions de la FCF del territori estaran tancades. La federació ha fet una crida als clubs catalans a sumar-se a l'aturada.

Ahir, la mateixa FCF va suspendre prop de 400 partits de Lliga i amistosos. Segons que ha informat, dels 605 partits oficials de futbol i futbol sala que s'havien de jugar ahir, se'n van suspendre 246.

Barça, Girona, Nàstic i Reus se sumen a l'aturada

Després de la crida feta per la FCF, el FC Barcelona, el Girona, el Nàstic de Tarragona, el Reus CF i altres clubs catalans han emès comunicats oficials per sumar-se a aquesta iniciativa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut