Futbol

La Federació Catalana de Futbol dona per acabada la temporada en les competicions territorials

Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, ha declarat aquest dimarts al programa "El club de la mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio, que preveu plantejar un referèndum als clubs catalans per decidir com s'acaba la temporada en les diferents categories

Enric López VilaltaActualitzat
El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha desvelat al programa "El Club de la Mitjanit" que donen per acabades les competicions a tot el futbol territorial, és a dir, de la categoria de Primera Catalana en avall, i també al futbol base.

Aquest dijous es farà oficial: tot el futbol que depèn de la Federació catalana quedarà suspès definitivament. Això afectarà totes les categories de Primera Catalana cap avall en el futbol masculí, a partir de Preferent en el femení, i també el futbol sala i tot el futbol base controlat per la catalana.

Malgrat que la temporada acabarà abans d'hora i quedaran sense jugar-se molts partits, sí que hi haurà ascensos i descensos en totes les categories. Sobre com es decidirà qui puja i qui baixa, la federació vol que siguin els mateixos clubs els que tinguin l'última paraula a través d'un referèndum, tal com ha explicat el president Joan Soteras.

En total, 160.000 esportistes es veuran afectats pel final precipitat del campionat. Per a ells, ja han començat les vacances.
ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut