Bàsquet

L'Uni Girona anuncia que retirarà la samarreta de Laia Palau

El nou homenatge a l'exjugadora s'ha fet oficial durant la presentació de la final a 4 de la Lliga Catalana Femenina de bàsquet

Redacció Esport3Actualitzat

L'Uni Girona retirarà la samarreta de Laia Palau, excapitana de l'equip, com a homenatge a la seva carrera esportiva. L'acte se celebrarà diumenge durant la final de la Lliga Catalana Femenina de Bàsquet a Fontajau, el pavelló on va jugar durant les seves quatre últimes temporades.

"Està clar que la meva implicació va més enllà del contracte, de la lliga o del que sigui. El club em vol fer un reconeixement. Estar allà al mig ara mateix no és el que més em fascina, però la gent també es mereix l'homenatge."

 

Laia Palau es va retirar al maig de les pistes després d'una carrera esportiva i plena d'èxits, amb 33 títols i 12 medalles. Després d'acabar la seva darrera temporada formant part de l'Uni Girona va ser nomenada el juliol passat directora esportiva del club. S'ha convertit en una icona de la seva generació, no solament al bàsquet català sinó també espanyol i es va retirar amb 14 Lligues, 2 Eurolligues, 11 Copes, i 6 Supercopes a nivell de club. I vestint els colors de la selecció espanyola: 3 ors, 3 plates i 6 bronzes.

Laia Palau i membres de la federació, en la roda de premsa d'aquest matí
Laia Palau, en la roda de premsa d'aquest matí (FCBQ)


La roda de premsa ha anat a càrrec del president de l'Uni Girona, Cayetano Pérez, i de la directora esportiva Laia Palau; el president de la Federació Catalana de Bàsquetbol, Ferran Aril, i del gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà.


La Final a 4, per Esport3

La Lliga Catalana Femenina Challenge 2022 es disputarà a partir d'aquest divendres 30 fins al diumenge 2 d'octubre en format de final a 4. La competició tindrà lloc al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i hi participen el Cadí La Seu, l'Spar Girona, el Barça CBS i el Joventut Badalona.

El quadre de competició (Font: Federació Catalana de Bàsquet)


Les dues semifinals es disputaran divendres 30 de setembre i enfrontarà les vigents campiones del Cadí La Seu davant el Club Joventut Badalona (18.45) per una banda, i a les 21h a Spar Girona contra el debutant Barça CBS. El torn de la final serà el diumenge 2 d'octubre a les 12.15.

Tots els partits es podran seguir per Esport3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut