Futbol

La Federació Catalana busca alternatives per poder jugar el partit amistós davant Euskadi

Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), no dóna per perdut l'amistós i busca dates alternatives perquè es pugui jugar després de la modificació del calendari de la Lliga BBVA

Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, en una imatge d'arxiu.

La modificació del calendari de la Lliga BBVA, amb la disputa d'una jornada els dies 30 i 31 de desembre, ha afectat de retruc els plans de la selecció catalana, que tenia previst jugar un partit amistós davant d'Euskadi el 28 de desembre.

Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), no dóna per perdut l'amistós i busca dates alternatives perquè es pugui jugar. Una seria el cap de setmana del 14 o 15 de novembre, quan els campionats domèstics s'aturen perquè el cap de setmana es reserva a partits de repesca per a l'Eurocopa de França. En cas que la selecció espanyola no hi estigués involucrada, la Federació Catalana hauria de tenir autorització de l'Espanyola per poder jugar.

L'altra alternativa seria el 26 de desembre a la nit, ja que el període estipulat per vacances de Nadal per als jugadors s'acaba el 26 de desembre a les sis de la tarda, segons ha comunicat l'AFE.