El Camp Nou en una imatge d'arxiu
Futbol

La FCF consulta al Barça si el Camp Nou estaria disponible per a un amistós contra l'Argentina el pròxim 4 de juny

El Barça ha contestat per escrit a la petició del president Andreu Subies que té previst fer obres a l'estadi quan s'acabi la temporada, tot i que la Federació està esperant si la resposta de l'AFA és positiva

Actualitzat

La Federació Catalana de Futbol ha consultat amb el Barça la disponibilitat del Camp Nou per poder jugar el partit amistós entre Catalunya i l'Argentina el 4 de juny. El Barça ha contestat per escrit a la petició del president de la FCF Andreu Subies que té previst fer obres al Camp Nou quan s'acabi la temporada.

La Federació Catalana està esperant, primer de tot, si la resposta de l'AFA per jugar el partit de futbol és positiva. També s'estan fent gestions per poder disposar d'un equip amb garanties per jugar el partit i fins i tot l'exblaugrana Xavi Hernández es podria desplaçar des de Qatar per disputar el matx.

Si la Federació Argentina accepta les condicions de la Catalana, la Federació traslladarà al Barça una petició oficial per poder jugar el partit tot i les obres que s'han de fer al Camp Nou.

Anar al contingut