Xavi, parlant amb Gavi durant un partit al Camp Nou
Xavi, parlant amb Gavi durant un partit al Camp Nou
Barça

La fatal conseqüència que el Barça ha evitat al poder inscriure Gavi

El club blaugrana ha evitat el perjudici de veure com la clàusula del futbolista passava automàticament de 1.000 milions a zero

Redacció Esport3Actualitzat

És l'escenari que el Barça volia evitar fos com fos i el motiu pel qual havien tornat a acudir a la justícia ordinària, que li ha donat la raó. La no inscripció de Gavi amb el primer equip abans de les 23.59 h d'aquest dimarts, 31 de gener, suposava que la fitxa de l'andalús quedés anul·lada.

Automàticament, la clàusula de rescissió passaria dels 1.000 milions que va establir la seva última renovació a zero. En conseqüència, el temor del Barça era que una de les seves perles pogués marxar lliure --perquè el seu contracte anterior acabava el 30 de juny-- o negociés una nova renovació a l'alça, però les pors dels blaugranes s'han esvaït quan, finalment, LaLiga ha inscrit el migcampista andalús.

El jutge dona la raó al Barça

Aquest dimarts al matí, el Barça ha explicat en un comunicat que LaLiga ja ha rebut la notificació per inscriure de forma immediata el jugador. Amb relació al que s'ha explicat, l'entitat detalla que ha recorregut a la justícia perquè "la no inscripció del jugador abans del tancament de finestra implicaria la llibertat del jugador i, per tant, un perjudici molt greu i irreparable per al FC Barcelona".

Quan l'estiu passat es va anunciar la seva treballada renovació, després de mesos de negociació amb l'agent Iván de la Peña, semblava que la inscripció havia de ser una mera formalitat. Però la realitat culer viu condicionada per les estrictes normes de LaLiga, com ha tornat a quedar palès.

Amb la concreció de la inscripció del jugador, la clàusula de Gavi ha quedat marcada a 1.000 milions d'euros (la que es va pactar en el seu contracte com a jugador del primer equip) i la seva vinculació amb el club s'ha allargat fins al 2026. Deixa el dorsal 30 per adoptar el 6.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAVI (@pablogavi)

Anar al contingut