Maria de Villota, en una roda de premsa després de rebre l'alta de les lesions que es va fer en l'accident que va tenir amb un Manor (Reuters)
Fórmula 1

La família de María de Villota i Manor F1 arriben a un acord per posar punt final al seu litigi judicial

La pilot espanyola va morir a conseqüència de les seqüeles de l'accident que va tenir mentre feia un test amb un Fórmula 1 de l'escuderia anglesa

Actualitzat

La família de María de Villota ha arribat a un acord amb Manor F1 per posar punt final al litigi judicial al voltant de les causes de la mort de la pilot espanyola.

El 3 de juliol de 2012, De Villota va tenir un greu accident mentre feia un test privat amb un Fórmula 1 de l'escuderia Manor en un aeròdrom a Anglaterra. Un any després i quan se suposava que ja estava del tot refeta de les greus lesions que va tenir, va aparèixer morta a l'habitació d'un hotel a Sevilla

L'autòpsia va concloure que les seqüeles de l'accident en van ser la causa i, a partir d'aquest moment, la família de la pilot va iniciar una batalla legal contra l'equip de Fórmula 1, ja desaparegut, exigint-li responsabilitats. Avui, dimecres, totes dues parts en litigi, finalment, han arribat a un acord del qual no han transcendit els detalls.

L'advocat de la família, Paul Tapner, ha donat per tancat el capítol judicial i ha explicat que els més propers a De Villota "a partir d'ara posaran tots els seus esforços a continuar amb el llegat de María".

Un portaveu de l'escuderia Manor ha dit, per la seva banda, que "va ser un tràgic accident que va commocionar l'equip. La trobem a faltar profundament".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut