Vinicius encarant a Alexander-Arnold (@realmadrid)
Champions

La falta de punteria condemna el Liverpool (0-0)

Anfield, sense públic, no ha tingut el pes ni el protagonisme per intentar la remuntada davant d'un Madrid al límit físic, però que s'ha defensat amb molt d'ordre

Josep CochActualitzat

La principal novetat en l'onze inicial del Reial Madrid ha estat la presència de Fede Valverde en la posició de lateral dret, substituint el lesionat Lucas Vázquez i deixant a la banqueta tot un lateral pur com és Álvaro Odriozola, que no disposa de la confiança de Zinedine Zidane.

En el Liverpool, Jürgen Klopp ha optat per Roberto Firmino en la punta d'atac en lloc del portuguès Diogo Jota. I en el minut 2, Salah ha tingut la primera, però Courtois ha rebutjat amb els peus a boca de canó. Claríssima l'oportunitat del Liverpool. I segona arribada dels anglesos. Mané aprofita l'autopista que deixa el "novell" Valverde -en aquesta demarcació-, però la seva centrada no l'ha pogut aprofitar Salah. Primera arribada del Madrid en el minut 9, però el xut de Modric l'ha rebutjat la defensa a córner.

I en el 12, el Liverpool l'ha tornat a tenir amb un xut de James Millner buscant l'escaire i gran aturada del porter belga, que ha enviat la pilota a córner. En el minut 20, l'oportunitat ha estat per a Benzema. El francès recupera una pilota al mig del camp i es planta a l'àrea del Liverpool, però la seva rematada s'ha estavellat al pal de la porteria defensada per Allison Becker. Casemiro ha vist una targeta groga en el minut 25 després d'una dura entrada a Millner. Robertson també l'ha vist en la mateixa jugada, però per protestar.

Benzema no ha vist porteria a Anfield (@realmadrid)

En el 38, nova ocasió dels Reds, centrada d'Alexander-Arnold, però Mané no hi ha arribat per ben poc quan entrava pel segon pal. I en el 40, Salah, dins de l'àrea, ha xutat alt, per damunt del travesser. Nova oportunitat per als de Klopp. I en el 42, un calc de l'anterior jugada, però amb un altre protagonista, Wijnaldum, però el xut també ha sortit massa alt. El Liverpool genera ocasions, però no es mostra precís a l'hora de definir.

La segona part ha començat sense canvis, continuant els mateixos protagonistes de la primera meitat. El Liverpool només ha necessitat un minut per generar la primera ocasió, però s'ha tornat a topar amb Courtois en una rematada al límit de l'àrea petita. I el brasiler l'ha tornat a tenir un minut després, però la seva rematada de cap ha sortit fora. Firmino ho torna a provar, ara des de lluny, però la pilota no troba porteria. El brasiler acapara tot el protagonisme ofensiu dels de Klopp. L'alemany mou la banqueta i entren Thiago i Diogo Jota, per Millner i Kabak, canvis ofensius per mirar de trencar el cadenat de la porteria madridista.

Toni Kroos, pressionat per Firmino (@realmadrid)

En el 66, primera oportunitat, per partida doble del Madrid, en el segon temps, però Allison, molt atent ha avortat l'un contra un de Vinícius i s'ha avançat a Benzema en la segona jugada. I en el 68, Salah ha contestat tot seguit, però ha tardat massa i la pilota l'ha rebutjat la defensa blanca a córner. I un minut després l'ha tornat a tenir Firmino, però la pilota ha tornat a ser rebutjada a córner. En el 70 ha estat Diogo Jota, però la rematada s'ha estavellat al lateral de la xarxa. Torna a posar setge el Liverpool a la porteria del Madrid, però sense punteria, un cop més. Ara és el Madrid qui treu del camp Kroos i Vinícius, entren Rodrygo i Odriozola. Benzema l'ha tingut en el minut 81, però ha picat massa la seva rematada de cap. Els dos equips han arribat als últims minuts de partit molt cansats, amb els de Zidane esgotats físicament. Tot i així, Salah s'ha tornar a creuar amb Courtois, però el belga ha tornat a guanyar el duel. El partit acaba sense gols i el Madrid jugarà la semifinal de la Champions contra el Chelsea.

 

 

 

Anar al contingut