Luis Suárez es lamenta durant una jugada del partit a Lió (EFE)
Barça

La falta de gol no preocupa al vestidor del Barça

Valverde i els jugadors tenen la convicció que els gols acabaran arribant tot i la falta d'encert en els tres últims partits

Maria Fernández VidalActualitzat

L'empat a zero contra l'Olympique de Lió no posa l'eliminatòria de vuitens de final de la Champions en perill, però el Barça va tornar a evidenciar que passa per hores baixes en atac. Sembla difícil d'entendre que un equip que té Messi, Luis Suárez, Dembélé o Coutinho a la plantilla només hagi marcat un gol, i de penal, en els últims tres partits que ha jugat. És evident que el Barça passa per un mal moment en atac, però també és evident que els blaugrana són capaços de generar ocasions. La sequera golejadora, almenys de moment, no preocupa el vestidor.

L'únic gol que ha fet el Barça en les últimes tres jornades de competició ha estat de penal, quan la mitjana de l'últim mes de competició era superior als dos gols per partit. Empat sense gols contra l'Athletic Club, victòria per la mínima contra el Valladolid i un altre 0 a 0, en aquest cas en la Champions contra el Lió. Una situació puntual i passatgera, per Valverde.

I la convicció de Valverde que els gols acabaran arribant també la comparteixen els jugadors. El diagnòstic del vestidor també passa també per relativitzar la falta d'encert de futbolistes com Luis Suárez o Coutinho.

I per demostrar que la pilota acabarà entrant, els següents exàmens seran decisius: Sevilla dissabte i doble tongada de clàssics al Bernabéu la setmana que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut