L'esposa de Morata anima el futbolista durant l'Eurocopa (@alicecampello)
Eurocopa 2024

La dura resposta d'Alice Campello a un article que fa llenya d'Álvaro Morata

La parella del davanter espanyol ha esclatat contra un article ferotge sobre el seu marit d'El Confidencial i ha fet una crida al seu compte d'Instagram per demanar respecte per al seu marit

Redacció Esport3Actualitzat

Les crítiques a Morata s'han convertit en un tema recurrent de la selecció espanyola de futbol durant aquesta Eurocopa, sobretot aquest dilluns. A poques hores del partit de semifinals contra França, Morata va fer unes declaracions sobre la seva no-continuïtat amb el combinat espanyol que li han valgut encara més enemistats.

Arran de les crítiques al futbolista, el seleccionador i els companys han sortit en defensa de l'atacant, sobretot després de la publicació d'un article molt dur al diari El Confidencial, sota el títol "Morata, un capità que avergonyeix Espanya i no només pel seu pobre nivell a l'Eurocopa".

L'última persona que ha clamat contra les crítiques ha estat la seva dona i mare dels seus fills, Alice Campello, que respon amb contundència a l'article en un comunicat llarg publicat en xarxes:

"M'al·lucina que en comptes d'animar un jugador us dediqueu a intentar enfonsar-lo... Com penseu que una persona pot donar el màxim pel seu país quan sent que no s'hi creu? Què es vol aconseguir amb el titular? Generar més odi cap a una persona?"

 

Alice Campello, casada amb el jugador des de fa vuit anys, no és la primera vegada que denuncia situacions desagradables per a ella o la seva família. De fet, fa just tres anys, el 7 de juliol del 2021, la model italiana denunciava les amenaces que havia patit durant el partit entre Espanya i Itàlia en què la selecció espanyola va caure eliminada.

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut