La dura anàlisi de Rafael Nadal sobre el cas Novak Djokovic
Rafael Nadal en una imatge d'arxiu (Reuters)
Tenis

La dura anàlisi de Rafael Nadal sobre el cas Novak Djokovic

Polèmica sense fi sobre el cas Djokovic a Austràlia. Diferents tenistes han parlat de la situació de Djokovic. Rafael Nadal no s'ha mossegat la llengua: "Si juga, perfecte, però si no, també"

Redacció Esport3Actualitzat

La novel·la que té el tenista serbi Novak Djokovic com a principal protagonista no s'atura i s'hi van sumant nous capítols. El seu visat va ser anul·lat per segona vegada divendres i dissabte ha estat traslladat a l'Hotel Park, establiment que oficia com a centre de detenció d'immigrants a Melbourne.

En aquesta disputa que, de moment, no troba veredicte, diversos tenistes han marcat la seva postura. Rafael Nadal ha estat taxatiu en al·lusió a la possible absència de Novak Djokovic durant la seva roda de premsa prèvia a l'arrencada del Grand Slam australià, aquest dilluns.

"No hi ha cap tenista que estigui per sobre d'un esdeveniment com l'Open d'Austràlia."

"Si juga, perfecte, però si no, també. Li desitjo el millor, hem fet grans coses junts per al circuit."


Stefanos Tsitsipas també ha carregat contra Djokovic. El grec creu que la manera d'actuar del número 1 del món ha fet que els tenistes vacunats "semblin ximples":

"Hi ha dues maneres de veure-ho. D'una banda, gairebé tots els jugadors estan completament vacunats... i han seguit els protocols per jugar a Austràlia. D'altra banda, sembla que no tothom segueix les regles... una majoria molt petita va triar seguir el seu propi camí, cosa que fa que la majoria quedi com a ximple."

Per la seva banda, l'alemany Alexander Zverev ha donat suport a Djokovic i a la roda de premsa prèvia a l'arrencada de l'Open d'Austràlia ha afirmat que "no és just venir aquí i no poder jugar el torneig".

"Ell tenia un visat en regla. No és així? Dubto que viatgés per provar sort sense garanties que jugaria el torneig. Ell és una estrella, si no hagués estat ell no s'hauria creat tot aquest drama."

El britànic Andy Murray tampoc no ha volgut fer sang del serbi:

"No és bo per al tenis, no és bo per a l'Open d'Austràlia i tampoc no és bo per a ell, només sé que cal una solució."

Alhora, Murray ha expressat una postura clara sobre les vacunes i, a diferència de Djokovic, ha convidat tothom a vacunar-se.

Anar al contingut