Hamraoui Abidal Hayet
Hamraoui Abidal Hayet
FUTBOL

La dona d'Éric Abidal carrega de nou contra Kheira Hamraoui

Hayet Abidal diu de la jugadora del PSG i ex del Barça "que la va trair" i que "és diabòlica". També deixa en evidència l'exdirector esportiu del club blaugrana.

Hayet Abidal, dona d'Éric Abidal, que es va veure implicada en la investigació policial per l'agressió soferta al novembre per la futbolista del PSG Kheira Hamraoui, assegura en una entrevista al diari francès Le Parisien sentir-se traïda i presa per idiota per l'exjugadora culer i amant del seu marit.

"Li vaig obrir les portes de casa. Vaig anar a animar-la en els seus partits a Barcelona. Els meus fills encara es recorden d'ella. Aquesta noia és diabòlica."  

Va ser a Barcelona on es van conèixer les parts implicades en el cas d'infidelitat. Hamraoui va militar al club blaugrana des del 2018 fins a l'estiu passat, i va coincidir amb el que va ser director esportiu durant la seva segona etapa al Barça. Sobre l'agressió soferta per Hamraoui, recalca:

"Jo no tinc res a veure amb aquest cas", va admetre sobre els fets de novembre passat, on Hamraoui va ser agredida amb una barra de ferro per dos homes encaputxats als afores de París. Pel que fa al seu el seu matrimoni, també ha reconegut:

 "He travessat molts sotracs dels quals prefereixo no parlar i, per descomptat, Kheira Hamraoui no era la primera. Éric no em va demanar perdó a la cara i tampoc no m'ha defensat mai de les acusacions o rumors que pesaven sobre mi." 

Aquestes declaracions de Hayet Abidal venen precedides d'uns comentaris en to de burla  cap a l'actualment jugadora del PSG en el seu retorn als terrenys de joc. Tot apunta que el serial seguirà esquitxat per declaracions plenes de ressentiment i que la ferida trigarà un bon temps en cicatritzar.

 

Anar al contingut