Barça

La divuitena victòria del Barça, contra el Khimki (83-74)

El Barça tanca la fase regular de l'Eurolliga guanyant el fluix Khimki i pensant ja ens el play-off contra l'Anadolu Efes

Xevi BardoletActualitzat

El Barça ha sortit amb un cinc de gala per enfrontar-se al desangelat Khimki de Rimas Kurtinaitis, un equip eliminat fa setmanes i sense els puntals Alexey Shved i Anthony Gill. Han estat els visitants els que han començat més entonats. Amb un recital de triples, començant per Andrey Zubkov i continuant amb Andrew Harrison, excompany de Marc Gasol als Grizzlies. Sense tensió defensiva blaugrana i amb un 26 a 41 entrats ja en el segon quart, el partit es complicava.

Però el Barça, amb els jugadors de banqueta, ha reaccionat i sobretot, ha remuntat, amb una facilitat escandalosa. Amb un parcial de 18 a 0, tractant el Khimki com un equip d'inferior categoria.

Els blaugrana han tornat a rebaixar la tensió en el tercer quart i això ha acabat de desesperar Pesic. El serbi ha clavat una esbroncada de molta consideració al director de joc en aquell moment, Thomas Heurtel -fins i tot ha volat una ampolla d'aigua-, que no ha tornat a jugar fins als darrers instants. Però sempre ha fet la sensació que el Barça guanyaria el partit quan volgués. I amb Hanga, Kuric i Tomic alternant-se el protagonisme ha arribat la divuitena victòria del curs.

Tancada una fase regular molt bona -tenint en compte el bagatge dels dos últims cursos-, el play-off ja es veu en l'horitzó. D'aquí dotze dies comença la batalla contra l'Anadolu Efes. Caldrà veure com hi arriba Kevin Seraphin, novament baixa avui per lesió.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut