Joan Laporta firmant una samarreta del Barça a Pedri
Barça

La divertida anècdota de com Laporta va conèixer Pedri

Durant l'acte de renovació de Pedri com a jugador del FC Barcelona, el president del club ha parlat del dia que va veure per primera vegada el jove futbolista

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha lligat fins al 2026 una de les joves perles del FC Barcelona: Pedri. El migcampista va estar a un nivell descomunal la temporada passada i ha firmat un nou contracte amb el club blaugrana, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros.

Aquest divendres, l'Auditori 1899 ha estat escenari de l'acte de renovació del futbolista canari. Joan Laporta ha aprofitat la presència de la família de Pedri per recordar el dia que va conèixer el jugador. Va ser durant la seva primera etapa a la presidència del Barça, en una visita de Laporta a Tegueste, poble natal de Pedri.

"No sé si va ser una premonició, però en una visita que vaig fer a Tegueste resulta que ens vam trobar i et vaig firmar una samarreta. Com canvien les coses, ara ets tu qui firmes, i molt. En aquella visita vam anar a la Candelària i a l'església s'estava fent missa."

Joan Laporta ha continuat explicant la història, però ha patit un lapsus. El president ha confós el nom de Pedri amb el de Messi, un fet que ha provocat les rialles de l'Auditori1899 i del mateix Laporta.

"Va ser espectacular, fins i tot el capellà era del Barça. No m'estranya que Messi... que Pedri, sigui del Barça, perquè allà tothom era del Barça. Ha crescut en un ambient molt culer."

Així ha explicat Laporta com va conèixer Pedri: 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut