Els jugadors del Brasil es van mostrar en contra de la disputa de la Copa Amèrica al seu propi país (EFE)
Futbol

La justícia brasilera aprova la disputa de la Copa Amèrica

La competició penjava d'un fil per la incidència de la pandèmia al Brasil però finalment ha obtingut la llum verda i començarà diumenge

Actualitzat

La Copa Amèrica començarà finalment diumenge al Brasil. El Tribunal Suprem del país sud-americà ha refusat els tres recursos que hi havia contra la seva disputa, atenent a l'alta incidència de la covid-19 que hi ha. La justícia ha establert que cada governador de l'estat on es juga la competició és qui té potestat per anul·lar la competició.

Cal recordar que el torneig ha canviat la seva seu original, Colòmbia i l'Argentina, per culpa ja de la Covid-19. El govern brasiler va assumir-ne llavors l'organització  tot i tenir una taxa de contagis encara més alta.

Els integrants de la selecció brasilera, que havien intentat boicotejar la competició, han manifestat que acataran el dictamen de la justícia. "Estem en contra de l'organització de la Copa Amèrica, però no direm mai no a la selecció brasilera", es pot llegir en alguns dels seus comptes a les xarxes socials. Ara, els tocarà obrir la competició aquest diumenge jugant contra Veneçuela a Brasília.

 

 

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
Anar al contingut