Bàsquet

La directiva no es planteja la destitució d'Ivanovic com a tècnic del Winterthur Barcelona

La directiva del Barcelona confia en Dusko Ivanovic per tirar endavant el projecte que va iniciar la temporada passada, en la qual va classificar el Winterthur Barcelona per a la Final Four de l'Eurolliga. Ningú es planteja de moment la destitució d'Ivanovic, segons han informat a l'Agència EFE fonts del club, que descarten mesures d'urgència per sortir de la crisi actual de l'equip, que s'ha complicat la presència a la Copa del Rei amb un balanç de 4 triomfs i 6 derrotes en l'arrencada de la Lliga ACB.

Actualitzat

Malgrat que el montenegrí ha estat blanc de les crítiques de l'afició del Palau Blaugrana en els dos últims partits disputats pel Winterthur Barcelona a casa, la postura és la de mantenir l'aposta per un projecte que, aquest any, ha comportat una inversió rècord en la secció de 22 milions d'euros. La directiva confia que l'equip reaccioni i aconsegueixi, com a primer objectiu, la classificació per a la Copa del Rei, per la qual cosa potser necessiti guanyar sis dels set pròxims partits d'ACB.

A més, no es descarta alguna incorporació en el futur, opció que ja va quedar oberta l'estiu passat quan es va deixar vacant el fitxatge d'un aler. En qualsevol cas, el suport a Dusko Ivanovic és incondicional amb arguments com el de la seva qualitat contrastada i la seva trajectòria anterior al capdavant del Tau Vitòria.

Un altre suport d'Ivanovic és la immaculada trajectòria de l'equip a l'Eurolliga, que s'ha saldat amb un ple de victòries les cinc primeres jornades de competició. Les actuacions a Europa han estat molt diferents de les de l'ACB, encara que els rivals tampoc han estat del nivell dels primers espases espanyols.

El pròxim rival a Espanya és el Caja San Fernando, que serà un nou plebiscit per donar a conèixer l'opinió del públic sobre la continuïtat de Dusko Ivanovic. El conjunt andalús visita diumenge el Palau Blaugrana, encara que l'equip català s'haurà sotmès abans a un nou examen de nivell davant el CSKA Moscou. Aquest dimecres, el Winterthur Barcelona visita la pista del vigent campió de l'Eurolliga, una ocasió immillorable per canviar el rumb.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut