Imatge d'arxiu del Camp Nou (Reuters)
Barça

La directiva del Barça aprova l'activació d'una quarta palanca

El club pren aquesta mesura com a recurs d'emergència per si la Lliga considera que amb les anteriors palanques no n'hi ha prou per inscriure els nous fitxatges

Redacció Esport3Actualitzat

La junta directiva del Barça ha aprovat l'activació d'una quarta palanca, segons ha explicat Catalunya Ràdio. Es tracta de la venda d'un 25% addicional de Barça Studios per 100 milions d'euros, repetint el mateix procediment que es va anunciar la setmana passada amb la venda del 24,5% del mateix actiu a l'empresa Socios.com.

En aquest cas, hi ha tres possibles compradors: la mateixa Socios.com, l'empresa israeliana Ownix i una tercera empresa.

Segons fonts del club, l'activació d'aquesta quarta palanca es duria a terme si La Liga considera que amb les altres palanques no n'hi ha prou per permetre la inscripció dels nous fitxatges. Seria, per tant, un recurs d'emergència per tal d'assegurar el registre a la Lliga de Lewandowski, Koundé, Raphinha, Kessié, Christensen i els renovats Dembélé i Sergi Roberto.

Tot i així, no es descarta que per interessos de l'àrea esportiva en fer nous fitxatges, s'acabi activant aquesta quarta palanca. D'altra banda, comença a haver-hi veus al club que consideren que s'estan venent massa actius en poc temps.

Anar al contingut