La victòria de Milan per 4 deumil·lèsimes és del tot imperceptible per a l'ull humà
Ciclisme

La diferència més petita de la història del ciclisme

El corredor italia Jonathan Milan, de l'equip Bahrain, ha guanyat la segona etapa de la Volta a Croàcia per una diferència de 4 deumil·lèsimes de segon respecte al francès Pierre Barbier, el marge més petit que es recorda

L'avanç tecnològic incorporat últimament en el ciclisme permet que la "foto-finish", l'eina destinada a comprovar l'ordre de les arribades, pugui desxifrar fins a les deumil·lèsimes de segon. Avui, en la segona etapa de la Volta a Croàcia, amb final a Zadar, hi ha hagut la diferència més petita de la història entre el primer i el segon.

El francès Pierre Barbier, que ha aixecat els braços creient-se vencedor, ha creuat la línia a les 16 hores, 51 minuts, 24 segons i 9.572 deumil·lèsimes, per les 9.568 de l'italià Jonathan Milan, que ha estat, doncs, el guanyador de l'etapa per un marge de només 4 deumil·lèsimes de segon.

 

 

Això, traduït a distància i tenint en compte la velocitat que portaven, suposa que entre els dos tubulars hi ha hagut una imperceptible diferència de 0,72 mil·límetres, totalment impossible d'apreciar a cop d'ull.

A tot això, Milan, amb la seva segona victòria, consolida el liderat de la prova, que es pot veure cada tarda en directe pel Canal Esport3.

Anar al contingut