Suso ha fet els dos gols del Tenerife (@laliga)

La derrota del Llagostera contra el Tenerife (0-2) deixa els gironins cuers i dóna aire al tècnic visitant, Raül Agné

Amb els tres punts que ha sumat el Tenerife del discutit Raül Agné davant el Llagostera (0-2), l'equip de les Illes Canàries li ha traspassat la condició de cuer de la Lliga Adelante després de 5 jornades disputades als catalans. Tots dos equips començaven el partit en posicions de descens. Un fet que si bé encara no és preocupant perquè la competició acaba de començar, si revela una tendència que s'ha fet evident sobre la gespa al llarg de la primera meitat, amb un joc espès, sense claredat ni jugades trenades. L'única ocasió de perill ha estat pel Llagostera en el minut 34, en una centrada de Masó i el posterior xut de Juanjo que ha sortit fregant el pal.

En el primer minut de la segona meitat Querol ha tingut una bona ocasió pels gironins en una jugada d'estratègia, però el seu equip s'ha vist dominat per l'empenta d'uns visitants afamats de punts. Lozano ha avisat dues vegades en dues jugades d'estratègia en els minuts 50 i 67. I a la contra, aprofitant la passada en profunditat de Pedro, Suso ha avançat finalment el Tenerife en el minut 61. En una nova jugada d'estratègia Germán ha estat a punt de fer el segon gol canari en el minut 70, tot just un minut abans que Suso tornés a marcar superant per velocitat la defensa local.

El Tenerife s'ha replegat per assegurar els punts. Els d'Oriol Alsina han atacat, però també han patit davant els contraatacs rivals amb la participació del sempre perillós Suso. En el minut 85 Pitu ha gaudit d'una bona opció per aconseguir el 2 a 1, però el porter Dani ha rebutjat el seu xut centrat a córner. Una gran internada de Querol a tres minuts del final ha quedat en no res perquè Benja, tot sol davant la porteria visitant, ha fet el més difícil, xutar fora. La propera setmana, el Llagostera intentarà trencar la seva mala dinàmica en el derbi al camp del Girona.