Pep Guardiola i Fernandinho en un partit amb el Manchester City (Reuters)
Futbol

La deliciosa conversa entre Pep Guardiola i Fernandinho que s'ha fet viral

Surt a la llum la xerrada que van tenir en el comiat del brasiler del Manchester City

Redacció Esport3Actualitzat

A més de ser un dels millors entrenadors del món, Pep Guardiola és un tècnic capaç d'exercir una influència fora del comú en els seus jugadors. Una bona mostra d'això és la conversa que va mantenir amb Fernandinho, jugador del Manchester City entre el 2013 i el 2022, el dia que el futbolista s'acomiadava d'ell perquè acabava contracta amb el club anglès. La xerrada mostra l'admiració que li té i la bona relació entre els dos.  

El jugador, actualment al Club Atlètic Paranaense, es mostra molt agraït amb l'entrenador de Santpedor, a qui li diu que li ha retornat l'amor pel futbol i també la mirada que tenia sobre aquest esport. Guardiola li respon fent referència a Johan Cruyff com el seu mestre.

Fernandinho: "Gràcies per tot, per a mi ha estat un plaer molt gran. No saps tot el que he après durant aquest temps, i et diré una cosa que mai dic a ningú: has fet que m'agradi el futbol un altre cop; ja n'estava cansat. Vaig aprendre que el futbol és molt més simple que qualsevol altra cosa. A vegades alguns fan veure que és complicat, però no ho és."

Guardiola: "Això és com la cultura que passa de pares a fills. Cruyff m'ho va ensenyar a mi, i a altres entrenadors també, però sobretot Cruyff em va obrir els ulls amb això, i jo com a entrenador ho he intentat fer igual. I vosaltres, com a entrenadors, fareu el mateix."

Fernandinho: "Moltes coses me les emportaré per a la resta de la meva vida i intentaré aplicar-ho per ensenyar-ho a d'altres." 

La trobada és la de dos amics que estan a punt de separar els seus camins. Parlen del futur del brasiler i també del final de carrera de Guardiola. En aquests vídeos, filtrats pel compte de Twitter @cityreport_, es pot veure la xerrada sencera. 

ARXIVAT A:
Guardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut