Natació

La delegació espanyola de natació artística guanya l'or en "highlights" i la plata en duos mixtos

L'equip format per Leyre Abadía, Abril Conesa, Berta Ferreras, Cecilia Jiménez, Carmen Juárea, Meritxell Mas, Elena Milian, Paula Ramírez, Iris Tió i Blanca Toledano s'han imposat amb una puntuació de 89.9667, pels 85.7000 del conjunt francès

Actualitzat

La delegació espanyola participant a l'Obert de França de natació artística, que es disputa a París-Montreuil, s'ha penjat l'or en la segona jornada de la competició, en la rutina 'highlights' i una nova medalla de plata en duos mixtos de la parella formada per Berta Ferreras i Pau Ribas.

L'equip format per Leyre Abadía, Abril Conesa, Berta Ferreras, Cecilia Jiménez, Carmen Juárea, Meritxell Mas, Elena Milian, Paula Ramírez, Iris Tió i Blanca Toledano s'han imposat amb una puntuació de 89.9667, pels 85.7000 del conjunt francès.

Ferreras i Ribas han fet la plata en aquesta segona jornada en l'exercici lliure, amb 83.9667, després de la parella japonesa formada per Yumi Adachi i Atsushi Abe (87.4667) i davant dels brasilers Giovana Stephan i Renan Souza (78.6333).

Ona Carbonell, que no participava en una gran competició des de Budapest 2017, va reaparèixer ahir divendres i es va embutxacar la medalla de plata a la final de solo tècnic. La catalana va rebre 90.4893 punts i va ser la millor en impressió i execució artística, tot i que al final va ser superada per la japonesa Yukiko Inui (90.5294).

Demà, diumenge, Ona Carbonell competirà en el duo lliure al costat de Sara Saldaña. Una nova oportunitat per comprovar els progressos de les nedadores que dirigeix ​​la seleccionadora Mayu Fujiki.

París és la primera estació d'unes sèries mundials que es disputaran també a Alexandroupolis (Grècia), Kazan (Rússia), Tòquio (Japó), Pequín (Xina), Greensboro (Estats Units), Quebec (Canadà), Barcelona i Budapest (Hongria).

Anar al contingut