Waterpolo

Mediterrani - At. Barceloneta, els finalistes de la Copa del Rei de waterpolo

El CE Mediterrani s'ha desfet de l'amfitrió, el CN Mataró, en un partit igualadíssim (7-6) i marcats per les exclusions. L'Atlètic Barceloneta no ha donat cap opció al CN Barcelona. Un parcial de 6 a 0 en la primera meitat ha sentenciat el partit per als mariners

Francesc SòriaActualitzat

CE Mediterrani i Atlètic Barceloneta es veuran les cares a la final de la Copa del Rei de waterpolo, que es disputa aquest diumenge a les 12 del migdia.

Mediterrani i Mataró han disputat una semifinal apassionant i de qualitat (7-6). Per alguna cosa, els dos equips tenien internacionals a les seves files. Però l'experiència de Marc Roca i de Marc Minguell ha estat vital per als barcelonins.

El Mataró ha lluitat amb la força de l'amfitrió i no ha tirat mai la tovallola en un partit marcat per la igualtat, les exclusions i les aturades del porter del Medi Ramon Santís. Pel Mataró, s'ha doctorat el jove Lluc Bertran, autor de dos gols i amb un futur prometedor. Tot i això, el seu conjunt ha tingut l'empat en l'últim minut, però l'australià George Ford, amb doble superioritat, ha topat amb el travesser. 23 anys després, el Mediterrani tornarà a disputar una final de Copa.

Tot el contrari que l'Atlètic Barceloneta, que suma els darrers sis títols. En la primera semifinal, els mariners han ofegat, des de la defensa, el CN Barcelona, que al final del primer quart ja perdia per 3 a 0 i, al descans, per 6 a 0. Han guanyat per un contundent 12-4.

De fet, el primer gol del CNB no ha arribat fins al tercer quart. L'ha fet Víctor Flores, però a l'electrònic ja hi havia un claríssim 9 a 1 per al Barceloneta.

El conjunt de Toni Esteller s'ha estavellat contínuament contra la defensa rival, fins i tot amb superioritats numèriques. De fet, el tècnic mariner ha reservat a la banqueta, des de l'inici, Dani López Pinedo, l'estrella sota els pals del Barceloneta. L'aposta li ha sortit bé, amb Miqui Linares com a porter titular. En l'últim quart, el Barceloneta ha guardat forces per a la final de demà. Hi arribarà amb un Fran Fernández en forma que avui ha fet 4 gols i un Felipe Perrone que dirigeix els seus companys a la perfecció des de l'aigua.