Bàsquet

La defensa de la selecció espanyola femenina de bàsquet trenca els esquemes del Japó (71-84)

Espanya va trencar els esquemes del Japó des del minut u i no va donar cap opció a les nipones

Espanya bat Japó en el primer partit del Mundial

La selecció espanyola de bàsquet femení va vèncer la del Japó, en el primer partit del Mundial femení que s'està disputant a Tenerife, per 71-84 dominant el xoc de principi a fi amb la base d'una excepcional defensa, sobretot en els primers vint minuts.

Espanya va trencar els esquemes del Japó des del minut u. Després de tres partits amistosos de preparació en què les nipones havien exhibit la seva velocitat, la facilitat de penetració i l'efectivitat des de la línia de triple, es van veure privades de cop de totes les seves armes.

Malgrat que el seleccionador espanyol, Lucas Mondelo, havia advertit que hi hauria moments, sobretot al principi del partit, en què tocaria patir, la veritat és que, excepte un 6-3 (min 3), l'equip espanyol va portar el domini al marcador en tot moment, les regnes del partit amb fermesa i sense deixar cap escletxa.

Una victòria de prestigi que enforteix les opcions d'Espanya de cara a l'objectiu de ser primera de grup i evitar-se un encreuament de vuitens de final.